Ponents

 Ricardo Almenar:                                 
                                                                       
 

Julià Alvaro: 


Secretari Autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic, Julià Álvaro Prat és Llicenciat en Ciències de la Informació i Ciències Polítiques i ha treballat durant més de dos dècades en RTVV, a més de col·laborar amb els seus articles en nombrosos mitjans de comunicació. Com enviat especial de Canal 9 va cobrir la Guerra del Golf o la Guerra de l’antiga  Iugoslàvia. 
Ha sigut portaveu de Verds-EQUO i membre de Compromís. Este amant de l’esport ha sigut jugador de handbol i triatleta amb el CEA Bétera.

 Antonio Turiel:  Antonio Turiel, científic del CSIC en l’institut de ciències del Mar del CSIC. Es dedica a la investigació de fenòmens no-lineals, particularment de la turbulència, i de l’oceanografia física per mitjans de teledetecció. És expert en anàlisi de la senya i de la imatge. És secretari del comitè executiu del Barcelona Expert Center, un centre expert que assessora a l’Agència Espacial Europea en el desenvolupament i millora d’algoritmes de la missió SMOS d’observació de la Terra. Autor de més de 80 articles científics especialitzats, ha dirigit 4 tesis doctorals i té una patent.
Estudiós també dels problemes de recursos naturals i de la sostenibilitat de la nostra societat, edita i és el principal autor d’un conegut blog de divulgació en castellà sobre el tema, The Oil Crash. Presideix un menuda associació dedicada a la divulgació d’aquest problemes, el Oil Crash Observatory.